Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houss am MCO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Deghiche geeft de bal voor. Khedis met een sublieme pass. Daar is Cherrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerdab rent richting de bal. Zerdab draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
houss am - MCO 1:0

14e minuut.
Rial rent richting de bal. Rial geeft een hoge lob. Inworp. Mokhtar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khedis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tlemçani met een sublieme pass. Zerdab is nu in balbezit. Ouasti rent richting de bal. Zerdab onderschept slim de pass. Zerdab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
houss am - MCO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houss am 52%, MCO 48%.
houss am - MCO 2:0

80e minuut.
Benbadis geeft een hoge lob. Rial heeft problemen om de bal te vangen. Cheklam is nu in balbezit. Cheklam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
houss am - MCO 2:1

82e minuut.
Djaballah geeft een hoge lob. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeroual legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Athmani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cheklam zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houss am 67%, MCO 33%.
houss am - MCO 2:1
MCO