Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IWAQOUREN فريق كرة قدم
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Ziane Cherif is nu in balbezit. Khelaifia onderschept slim de pass. Hassani is nu in balbezit. Khelaifia is nu in balbezit. Khelaifia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Arrache de bal onder controle te krijgen. Aïn geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Selmi de bal onder controle te krijgen. Hassani rent richting de bal. Hassani draait met de bal, schiet en ... Seghiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Racim probeert naar een medespeler te passen. Zeroual heeft problemen om de bal te vangen. Zeroual passt de bal met de wreef. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Ichalalène trapt de bal weg. Racim kopt de bal weg. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. Rial bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - فريق كرة قدم 1:0

27e minuut.
Racim met een sublieme pass. Omar is nu in balbezit. Khelaifia begaat een overtreding. Khelaifia krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Khaled met een sublieme pass. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane is nu in balbezit. Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Bellabes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - فريق كرة قدم 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 46%, فريق كرة قدم 54%.
FC IWAQOUREN - فريق كرة قدم 2:0

47e minuut.
Ichalalène kan de bal niet met de borst controleren. Ichalalène geeft de bal voor. Inworp. Ichalalène zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hassani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aïn speelt de bal door. Ouahabi is nu in balbezit. Ouahabi passt de bal zonder na te denken. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - فريق كرة قدم 3:0

57e minuut.
Rial trapt de bal weg van het doel. Selmi kopt de bal weg. Khelaifia rent richting de bal. Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sebdou geeft een hoge lob. Inworp. Aïn met de inworp. Ouahabi geeft de bal voor. Bellabes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - فريق كرة قدم 4:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Salem de bal onder controle te krijgen. Ichalalène rent richting de bal. Ichalalène passt de bal in één keer door. Khelaifia is nu in balbezit. Khelaifia haalt uit met een fantastische trap. Seghiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ichalalène neemt de hoekschop. El Mokrani rent richting de bal. El Mokrani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 62%, فريق كرة قدم 38%.
FC IWAQOUREN - فريق كرة قدم 4:0