Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beubker FC.GHAOUTI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Abdelkader kopt de bal weg. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaoued is nu in balbezit. Ben Tifour onderschept slim de pass. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beubker - FC.GHAOUTI 1:0

16e minuut.
Boukarabila geeft de bal voor. Kadir kan de bal niet met de borst controleren. Ben Tifour rent richting de bal. Laïfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Liegeon rent richting de bal. Liegeon geeft de bal voor. Chellouche kopt de bal weg. Laïfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui schiet op doel. Laredj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Belaoued raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liabes komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Semghoun verovert de bal door een tackle van achteren. Amani rent richting de bal. Amani passt de bal zonder na te denken. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 54%, FC.GHAOUTI 46%.
beubker - FC.GHAOUTI 1:0

50e minuut.
Laïfaoui draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lounes de bal onder controle te krijgen. Liegeon is nu in balbezit. Chellouche onderschept slim de pass. Chellouche geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Liabes met een sublieme pass. Dilem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allam. Allam krijgt een gele kaart. Dilem raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Dilem met de inworp. Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun geeft een hoge lob. Amani rent richting de bal. Amani geeft een hoge lob. Rahim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Liabes passt de bal zonder na te denken. Semghoun is nu in balbezit. Kadir rent richting de bal. Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
beubker - FC.GHAOUTI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 57%, FC.GHAOUTI 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beubker - FC.GHAOUTI 1:1