Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beubker samer buzo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Chouia is nu in balbezit. Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tifour speelt de bal door. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Laïfaoui rent richting de bal. Al-Qassantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui onderschept slim de pass. Laïfaoui draait met de bal, schiet en ... Daineche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beubker - samer buzo 1:0

10e minuut.
Yachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour onderschept slim de pass. Yachir rent richting de bal. Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tifour geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mami heeft problemen om de bal te vangen. Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi met een sublieme pass. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chouia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellouche onderschept slim de pass. Chellouche probeert naar een medespeler te passen. Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ziani is nu in balbezit. Salimi rent richting de bal. Met opzet legt Mami zijn tegenspeler op de grond. Mami krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 54%, samer buzo 46%.
beubker - samer buzo 1:0

53e minuut.
Selmi rent richting de bal. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zaaboub de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
beubker - samer buzo 1:1

54e minuut.
Salimi passt de bal met de wreef. Yachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ben Tifour naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Mami passt de bal met de wreef. Mekhloufi is nu in balbezit. Zaaboub is nu in balbezit. Mekhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhloufi schiet op doel. Rahim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kermali geeft een hoge lob. Inworp. Salimi met een snelle inworp. Selmi kan de bal niet met de borst controleren. Selmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Yachir controleert de bal met de borst. Mami is nu in balbezit. Mami probeert naar een medespeler te passen. Laïfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beubker - samer buzo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 50%, samer buzo 50%.
beubker - samer buzo 2:1