Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فريق كرة قدم houss am
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Hima rent richting de bal. Hima geeft een hoge lob. Inworp. Mokhtar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khedis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Deghiche speelt de bal door. Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani passt de bal met de wreef. Zohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
فريق كرة قدم - houss am 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فريق كرة قدم 51%, houss am 49%.
فريق كرة قدم - houss am 1:0

51e minuut.
Arrache rent richting de bal. Arrache geeft de bal voor. Benbadis is nu in balbezit. Zohra onderschept slim de pass. Zohra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zohra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zeroual geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrache met de inworp. Hassani is nu in balbezit. Hassani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sebdou met de inworp. Arrache rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeroual. Zeroual krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sebdou geeft de bal voor. Inworp. Baghdad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khedis is nu in balbezit. Khedis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فريق كرة قدم 43%, houss am 57%.
فريق كرة قدم - houss am 1:0