Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samer buzo FC IWAQOUREN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Zaïm geeft een hoge lob. Mekhloufi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ziane Cherif de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - FC IWAQOUREN 1:0

19e minuut.
Bouazgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouazgui probeert naar een medespeler te passen. Bellabes rent richting de bal. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. Daineche probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
samer buzo - FC IWAQOUREN 1:1

30e minuut.
Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Al-Qassantini de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ouahabi zal de hoekschop nemen. Daineche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bellabes krijgt zijn hoofd ertegen. Daineche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ouahabi met een sublieme pass. Zaïm rent richting de bal. Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Youcef is nu in balbezit. Youcef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 52%, FC IWAQOUREN 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
samer buzo - FC IWAQOUREN 1:1

46e minuut.
Yachir rent richting de bal. Ouahabi onderschept slim de pass. Ouahabi probeert naar een medespeler te passen. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi rent richting de bal. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel. Seghiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Ichalalène de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - FC IWAQOUREN 2:1

52e minuut.
Aïn is nu in balbezit. Aïn met een sublieme pass. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ichalalène de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ouahabi is nu in balbezit. Ouahabi geeft de bal voor. Bey is nu in balbezit. Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
samer buzo - FC IWAQOUREN 2:2

66e minuut.
Yachir rent richting de bal. Bouazgui is nu in balbezit. Bouazgui probeert naar een medespeler te passen. Bellabes rent richting de bal. Bellabes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bouazgui is nu in balbezit. Bouazgui probeert naar een medespeler te passen. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcef rent richting de bal. Youcef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aïn is nu in balbezit. Selmi onderschept slim de pass. Selmi speelt de bal door. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 60%, FC IWAQOUREN 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
samer buzo - FC IWAQOUREN 2:2