Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IWAQOUREN samer buzo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Zaïm met een sublieme pass. Yachir is nu in balbezit. Yachir met een sublieme pass. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - samer buzo 1:0

18e minuut.
Ghafour rent richting de bal. Bellabes rent richting de bal. Bey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Bellabes draait met de bal, schiet en ... Brückner bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Boutella onderschept slim de pass. Boutella speelt de bal door. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi schiet op doel. Ziane Cherif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IWAQOUREN - samer buzo 1:1

25e minuut.
Aïn passt de bal zonder na te denken. Ouahabi is nu in balbezit. Ouahabi passt de bal zonder na te denken. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Al-Qassantini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaïm is nu in balbezit. Bellabes onderschept slim de pass. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Boutella rent richting de bal. Boutella probeert naar een medespeler te passen. Ziane Cherif bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutella onderschept slim de pass. Boutella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - samer buzo 1:2

44e minuut.
Aïn heeft problemen om de bal te vangen. Salimi is nu in balbezit. Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi onderschept slim de pass. Salimi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 44%, samer buzo 56%.
FC IWAQOUREN - samer buzo 1:2

50e minuut.
Ichalalène geeft een hoge lob. Omar heeft problemen om de bal te vangen. Chouia probeert naar een medespeler te passen. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bellabes schiet op doel. Bey onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Omar neemt de hoekschop. Bellabes springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IWAQOUREN - samer buzo 2:2

54e minuut.
Mekhloufi speelt de bal door. Bellabes heeft problemen om de bal te vangen. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ziane Cherif geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salimi met een snelle inworp. Boutella rent richting de bal. Boutella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Boutella geeft de bal voor. Daar is Aïn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ziane Cherif de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 48%, samer buzo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC IWAQOUREN - samer buzo 2:2