Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.GHAOUTI houss am
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Belaoued bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaoued geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mokhtar met de inworp. Khedis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Khedis is nu in balbezit. Belaoued begaat een overtreding. Khedis raakt geblesseerd tijdens het duel. Zeroual zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdab verovert de bal door een tackle van achteren. Zerdab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.GHAOUTI 42%, houss am 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.GHAOUTI - houss am 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Zerdab de bal. Zohra rent richting de bal. Zerdab begaat een overtreding. Zerdab krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Abdelkader geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`hidi met de inworp. Mokhtar is nu in balbezit. Mokhtar haalt uit met een fantastische trap. Laredj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Abdelkader kopt de bal weg. Lounes is nu in balbezit. Zerdab onderschept slim de pass. Khedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khedis schiet op doel. Laredj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tlemçani is nu in balbezit. Semghoun onderschept slim de pass. Semghoun passt de bal in één keer door. Daar is Fahas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zohra onderschept slim de pass. Zohra met een sublieme pass. Liegeon is nu in balbezit. Zerdab verovert de bal door een tackle van achteren. Zerdab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.GHAOUTI - houss am 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.GHAOUTI 53%, houss am 47%.
FC.GHAOUTI - houss am 0:1