Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houss am beubker
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Khedis rent richting de bal. Tlemçani is nu in balbezit. Tlemçani met een sublieme pass. Zerdab rent richting de bal. Zerdab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Baghdad geeft een lange en hoge pass. Mami rent richting de bal. Zerdab onderschept slim de pass. Khedis is nu in balbezit. Khedis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
houss am - beubker 1:0

23e minuut.
Mami probeert naar een medespeler te passen. Zeroual rent richting de bal. Zeroual passt de bal in één keer door. Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Laïfaoui rent richting de bal. Ben Tifour is nu in balbezit. Laïfaoui rent richting de bal. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houss am 36%, beubker 64%.
houss am - beubker 1:0

49e minuut.
Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour geeft de bal voor. Zeroual heeft problemen om de bal te vangen. Chellouche rent richting de bal. Chellouche geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
houss am - beubker 1:1

50e minuut.
Chellouche is nu in balbezit. Chellouche met een sublieme pass. Tlemçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mami is nu in balbezit. Mami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mokhtar met een snelle inworp. Khedis is nu in balbezit. Khedis draait met de bal, schiet en ... Mami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mokhtar neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tlemçani met een sublieme pass. Klungelig pakt Khedis de bal. Khedis met een sublieme pass. Zerdab rent richting de bal. Zerdab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houss am 37%, beubker 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
houss am - beubker 1:1