Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IWAQOUREN -tyrt
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Bellabes passt de bal in één keer door. Ouahabi is nu in balbezit. Ouahabi speelt de bal door. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bouazgui met een sublieme pass. Menguellet rent richting de bal. Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Bellabes draait met de bal, schiet en ... Bakour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ouahabi geeft een hoge lob. Selmi kopt de bal weg. Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Baghdad rent richting de bal. Bouazgui onderschept slim de pass. Bouazgui speelt de bal door. Bellabes rent richting de bal. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - -tyrt 1:0

32e minuut.
Bella rent richting de bal. Bella probeert naar een medespeler te passen. Menguellet rent richting de bal. Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Bellabes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bouazgui met een sublieme pass. Baghdad is nu in balbezit. Ghafour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghafour krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 49%, -tyrt 51%.
FC IWAQOUREN - -tyrt 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 56%, -tyrt 44%.
FC IWAQOUREN - -tyrt 1:0