Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-tyrt FC IWAQOUREN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Youcef met een sublieme pass. Baghdad is nu in balbezit. Racim rent richting de bal. Baghdad verovert de bal door een tackle van achteren. Baghdad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-tyrt - FC IWAQOUREN 1:0

8e minuut.
Baghdad onderschept slim de pass. Racim rent richting de bal. Baghdad onderschept slim de pass. Aïn is nu in balbezit. Aïn haalt uit met een fantastische trap. Fekhar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-tyrt - FC IWAQOUREN 2:0

13e minuut.
Youcef rent richting de bal. Aïn onderschept slim de pass. Aïn met een sublieme pass. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Bakour met een sublieme pass. Khaled kopt de bal weg. Bellabes speelt de bal door. Youcef rent richting de bal. Youcef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-tyrt - FC IWAQOUREN 2:1

15e minuut.
Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdad is nu in balbezit. Aïn is nu in balbezit. Aïn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Youcef onderschept slim de pass. Ouahabi rent richting de bal. Ouahabi met een sublieme pass. Bellabes rent richting de bal. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
-tyrt - FC IWAQOUREN 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -tyrt 46%, FC IWAQOUREN 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-tyrt - FC IWAQOUREN 2:2

55e minuut.
Al-Qassantini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Omar neemt de hoekschop. Ouahabi rent richting de bal. Ouahabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-tyrt - FC IWAQOUREN 2:3

57e minuut.
Ouahabi geeft een lange en hoge pass. Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-tyrt - FC IWAQOUREN 2:4

60e minuut.
Aïn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domrane komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Youcef passt de bal in één keer door. Racim rent richting de bal. Racim met een sublieme pass. Youcef is nu in balbezit. Youcef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bakour met een harde bal richting middenveld. Racim kopt de bal weg. Daar is Bella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellabes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aïn geeft een hoge lob. Dahleb rent richting de bal. Dahleb passt de bal met de wreef. Domrane rent richting de bal. Domrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-tyrt - FC IWAQOUREN 3:4

70e minuut.
Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Bellabes speelt de bal door. Ichalalène is nu in balbezit. Baghdad rent richting de bal. Baghdad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Khaled rent richting de bal. Domrane onderschept slim de pass. Aïn is nu in balbezit. Domrane verovert de bal door een tackle van achteren. Domrane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Selmi met een sublieme pass. Domrane is nu in balbezit. Domrane met een sublieme pass. Baghdad rent richting de bal. Baghdad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -tyrt 57%, FC IWAQOUREN 43%.
-tyrt - FC IWAQOUREN 3:4