Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samer buzo فريق كرة قدم
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Chouia de bal. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaïm probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sofiane verovert de bal door een tackle van achteren. Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Selmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khelaifia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelaifia haalt uit met een fantastische trap. Brückner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - فريق كرة قدم 0:1

28e minuut.
El Mokrani rent richting de bal. Zaïm onderschept slim de pass. Zaïm passt de bal zonder na te denken. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zaïm is nu in balbezit. Zaïm speelt de bal door. Kerkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
samer buzo - فريق كرة قدم 1:1

36e minuut.
Salimi passt de bal in één keer door. Daar is Kerkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkar passt de bal in één keer door. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Selmi onderschept slim de pass. Zaïm onderschept slim de pass. Zaïm speelt de bal door. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
samer buzo - فريق كرة قدم 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 47%, فريق كرة قدم 53%.
samer buzo - فريق كرة قدم 2:1

82e minuut.
Nahnah rent richting de bal. Nahnah probeert naar een medespeler te passen. Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani rent richting de bal. Hassani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samer buzo 56%, فريق كرة قدم 44%.
samer buzo - فريق كرة قدم 2:1