Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beubker -tyrt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Akrour geeft een hoge lob. Mami bereikt de bal nog maar net als eerste. Mami passt de bal zonder na te denken. Baghdad heeft problemen om de bal te vangen. Baghdad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Saboundji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dahleb de bal onder controle te krijgen. Dahleb geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mami verovert de bal door een tackle van achteren. Mami geeft de bal voor. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 60%, -tyrt 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beubker - -tyrt 0:0

59e minuut.
Kermali geeft een hoge lob. Inworp. Saboundji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aïn rent richting de bal. Aïn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ben Tifour met een sublieme pass. Aïn kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Tifour. Ben Tifour krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beubker 60%, -tyrt 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beubker - -tyrt 0:0