Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IWAQOUREN houss am
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mokhtar geeft de bal voor. Khedis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouazgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khedis onderschept slim de pass. Khedis schiet op doel. Fekhar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zerdab is nu in balbezit. Zerdab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zerdab heeft problemen om de bal te vangen. Khedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Idir rent richting de bal. Khedis onderschept slim de pass. Khedis haalt uit met een fantastische trap. Fekhar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcef rent richting de bal. Youcef probeert naar een medespeler te passen. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - houss am 1:0

27e minuut.
Baghdad probeert naar een medespeler te passen. Bellabes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deghiche. Deghiche krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Youcef geeft een lange en hoge pass. Deghiche is nu in balbezit. Bellabes onderschept slim de pass. Bellabes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tlemçani rent richting de bal. Tlemçani passt de bal in één keer door. Aïn is nu in balbezit. Zerdab onderschept slim de pass. Zerdab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tlemçani geeft een lange en hoge pass. Baghdad kopt de bal weg. Ichalalène probeert de bal met de borst te controleren. Khedis is nu in balbezit. Khedis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IWAQOUREN - houss am 1:1

45e minuut.
Ghafour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khaled komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 44%, houss am 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC IWAQOUREN - houss am 1:1

47e minuut.
M`hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`hidi geeft de bal voor. Ziane Cherif probeert de bal aan de voet te houden. Zerdab rent richting de bal. Zerdab schiet op doel. Fekhar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IWAQOUREN - houss am 1:2

60e minuut.
Ouahabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ouahabi geeft een lange en hoge pass. Belkaid kopt de bal weg. Khaled rent richting de bal. Khaled haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled geeft een hoge lob. Bellabes is nu in balbezit. Bellabes haalt uit met een fantastische trap. Nasri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IWAQOUREN - houss am 2:2

70e minuut.
Bouazgui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Racim komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ouahabi passt de bal met de wreef. Bellabes bereikt de bal nog maar net als eerste. M`hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcef is nu in balbezit. Youcef haalt uit met een fantastische trap. Nasri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IWAQOUREN 41%, houss am 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC IWAQOUREN - houss am 2:2