Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الجزائر moulidai algiers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fedhi is nu in balbezit. Benyamina onderschept slim de pass. Benyamina probeert naar een medespeler te passen. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bouguèche kopt de bal weg. Benyamina is nu in balbezit. ibn Ziad onderschept slim de pass. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kazdarli geeft een hoge lob. Saïdoun is nu in balbezit. Allam begaat een overtreding. Allam krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aït Ali rent richting de bal. Benyamina verovert de bal door een tackle van achteren. ibn Ziad onderschept slim de pass. Aït Ali is nu in balbezit. Aït Ali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ousserir verovert de bal door een tackle van achteren. ibn Ziad is nu in balbezit. ibn Ziad probeert naar een medespeler te passen. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali schiet op doel. Aïssaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Djoudi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadmi met de inworp. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih geeft een lange en hoge pass. Guendouz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saïdoun springt en kopt de bal. Guendouz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Allam heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
الجزائر - moulidai algiers 0:1

40e minuut.
Daar is Khalef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ibn Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. ibn Ziad passt de bal in één keer door. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الجزائر 43%, moulidai algiers 57%.
الجزائر - moulidai algiers 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Fedhi de bal. Benyamina rent richting de bal. Benyamina probeert naar een medespeler te passen. Aït Ali heeft problemen om de bal te vangen. Aït Ali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Khalef is nu in balbezit. Ousserir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousserir passt de bal met de wreef. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الجزائر - moulidai algiers 0:2

76e minuut.
Ousserir kopt de bal weg. Benyamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fedhi zijn tegenspeler op de grond. Fedhi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Aïssaoui trapt de bal weg van het doel. Chouih kopt de bal weg. Allam rent richting de bal. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Sadmi neemt de hoekschop. Benyamina maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Fedhi de bal. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الجزائر 56%, moulidai algiers 44%.
الجزائر - moulidai algiers 0:2