Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moulidai algiers الجزائر
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Hannachi de bal. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun passt de bal zonder na te denken. Chouih is nu in balbezit. Chouih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fedhi rent richting de bal. Chouih verovert de bal door een tackle van achteren. Chouih passt de bal zonder na te denken. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Allam de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moulidai algiers - الجزائر 1:0

17e minuut.
Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun passt de bal zonder na te denken. Fedhi probeert de bal met de borst te controleren. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih haalt uit met een fantastische trap. Guendouz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Allam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouguèche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ousserir de bal. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moulidai algiers - الجزائر 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 39%, الجزائر 61%.
moulidai algiers - الجزائر 2:0

47e minuut.
Sadmi rent richting de bal. Sadmi met een sublieme pass. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun schiet op doel. Guendouz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Fanon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouguèche met een snelle inworp. Chouih heeft problemen om de bal te vangen. Chouih geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fanon geeft de bal voor. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadir. Kadir krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ousserir passt de bal zonder na te denken. Daar is Badji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belkacem. Belkacem krijgt een gele kaart. Badji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badji met een snel genomen vrije trap. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hannachi de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Boumedienne rent richting de bal. Boumedienne met een sublieme pass. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bouguèche is nu in balbezit. Bouguèche met een sublieme pass. Chouih rent richting de bal. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Djoudi speelt de bal door. Chouih is nu in balbezit. Chouih schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moulidai algiers - الجزائر 3:0

88e minuut.
Allam geeft een hoge lob. Inworp. Bouguèche met een snelle inworp. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 36%, الجزائر 64%.
moulidai algiers - الجزائر 3:0