Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kouri uyièyuy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Dahar probeert naar een medespeler te passen. Ould Zmirli met een sublieme pass. Belmellat speelt de bal door. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Feraoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar onderschept slim de pass. Dahar passt de bal met de wreef. Daar is Saïb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar onderschept slim de pass. Feraoun rent richting de bal. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap. Larbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Belmellat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdelkebir rent richting de bal. Dahar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dahar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Racim rent richting de bal. Racim geeft een hoge lob. Omar is nu in balbezit. Omar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sennaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Sennaoui met een sublieme pass. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar rent richting de bal. Saïb is nu in balbezit. Dahar is nu in balbezit. Dahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kouri - uyièyuy 1:0

35e minuut.
Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb onderschept slim de pass. Saïb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Belmellat bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmellat geeft een hoge lob. Kehiha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omar rent richting de bal. Omar schiet op doel. El Anka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 60%, uyièyuy 40%.
kouri - uyièyuy 1:0

47e minuut.
El Djazaria geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sennaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ould Zmirli is nu in balbezit. Ould Zmirli geeft een lange en hoge pass. Larbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Abdelkebir geeft de bal voor. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouba rent richting de bal. Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar draait met de bal, schiet en ... El Anka bokst de bal weg.

56e minuut.
Djoudi speelt de bal door. Zerhouni heeft problemen om de bal te vangen. Saïb onderschept slim de pass. Saïb haalt uit met een fantastische trap. Belmellat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kouri - uyièyuy 2:0

85e minuut.
Kehiha geeft de bal voor. Ould Zmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. El Djazaria begaat een overtreding. Ould Zmirli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sennaoui met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 40%, uyièyuy 60%.
kouri - uyièyuy 2:0