Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uyièyuy kouri
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Sennaoui rent richting de bal. Feraoun onderschept slim de pass. Feraoun passt de bal in één keer door. Saïb is nu in balbezit. Saïb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Racim onderschept slim de pass. Racim geeft de bal voor. Zouba heeft problemen om de bal te vangen. Rouiched is nu in balbezit. Rouiched draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rouiched is nu in balbezit. Zouba is nu in balbezit. Rouiched verovert de bal door een tackle van achteren. Djoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoudi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Khadda onderschept slim de pass. Sennaoui rent richting de bal. Sennaoui met een sublieme pass. Rouiched bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouiched draait met de bal, schiet en ... El Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sennaoui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khadda met een snelle inworp. Djoudi rent richting de bal. Djoudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uyièyuy 43%, kouri 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uyièyuy - kouri 0:0

48e minuut.
Sennaoui geeft een hoge lob. Inworp. Khadda met een snelle inworp. Djoudi rent richting de bal. Djoudi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Racim onderschept slim de pass. Racim met een sublieme pass. Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouiched is nu in balbezit. Rouiched schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
El Anka trapt de bal weg van het doel. Feraoun kopt de bal weg. Zouba probeert de bal aan de voet te houden. Rouiched is nu in balbezit. Rouiched schiet op doel. El Anka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Seghir de bal. Seghir geeft een lange en hoge pass. Zerhouni probeert de bal met de borst te controleren. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uyièyuy - kouri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uyièyuy 50%, kouri 50%.
uyièyuy - kouri 0:1