Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ml gvbhjvfg cvlvlvklcv
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Assami verovert de bal door een tackle van achteren. Assami speelt de bal door. Zarour rent richting de bal. Farhi verovert de bal door een tackle van achteren. Kahla met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bakour passt de bal met de wreef. Kouiret heeft problemen om de bal te vangen. Kouiret probeert naar een medespeler te passen. Farhi heeft problemen om de bal te vangen. Farhi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Mekloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi met een sublieme pass. Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Agha rent richting de bal. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Larbes passt de bal zonder na te denken. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan speelt de bal door. Kouiret is nu in balbezit. Kouiret geeft een lange en hoge pass. Daoud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farhi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ml - gvbhjvfg cvlvlvklcv 1:0

45e minuut.
Assami speelt de bal door. Bencheikh is nu in balbezit. Farhi onderschept slim de pass. Farhi haalt uit met een fantastische trap. Daoud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ml - gvbhjvfg cvlvlvklcv 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ml 35%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 65%.
ml - gvbhjvfg cvlvlvklcv 2:0

51e minuut.
Bakour passt de bal met de wreef. Benyamina rent richting de bal. Cherrad is nu in balbezit. Benyamina verovert de bal door een tackle van achteren. Benyamina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Saïfi onderschept slim de pass. Saïfi passt de bal zonder na te denken. Agha rent richting de bal. Agha schiet op doel. Aït Ali bokst de bal weg. Paal!

64e minuut.
Daoud trapt de bal weg. Al-Hassan kopt de bal weg. Zarour heeft problemen om de bal te vangen. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh geeft de bal voor. Al-Hassan kopt de bal weg. Farhi rent richting de bal. Farhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Assami rent richting de bal. Assami passt de bal met de wreef. Bencheikh heeft problemen om de bal te vangen. Farhi onderschept slim de pass. Farhi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ml 44%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 56%.
ml - gvbhjvfg cvlvlvklcv 2:0
ml