Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moulidai algiers tourki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Sadmi met een sublieme pass. Chouih is nu in balbezit. Bennabi begaat een overtreding. Chouih is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chouih wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Mekloufi trapt de bal weg. Daar is Kerkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Boumedienne rent richting de bal. Kerkar verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkar passt de bal met de wreef. Benaouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaouda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aïssaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadmi passt de bal in één keer door. Djaout kan de bal niet met de borst controleren. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ouichaoui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. N`Soumer komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Bennabi is nu in balbezit. Bennabi speelt de bal door. Chouih met een sublieme pass. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fekhar geeft de bal voor. Djaout kopt de bal weg. Kerkar probeert de bal aan de voet te houden. Benaouda rent richting de bal. Benaouda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Benaouda controleert de bal met de borst. Benaouda schiet op doel. Kadir kopt de bal weg. Klungelig pakt Nezzar de bal. Nezzar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 44%, tourki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moulidai algiers - tourki 0:0

54e minuut.
Khalef rent richting de bal. Djaout verovert de bal door een tackle van achteren. Djaout met een sublieme pass. Kerkar rent richting de bal. Kerkar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bennabi onderschept slim de pass. Kerkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalef probeert naar een medespeler te passen. Djaout is nu in balbezit. Djaout geeft een lange en hoge pass. Aïssaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Djaout kopt de bal weg. Bennabi probeert de bal aan de voet te houden. Boumedienne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bennabi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bennabi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Djaout rent richting de bal. Bennabi rent richting de bal. Khalef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khalef krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 60%, tourki 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moulidai algiers - tourki 0:0