Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الجزائر S.s.safwa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


29e minuut.
Djoudi is nu in balbezit. Yebda onderschept slim de pass. Yebda passt de bal zonder na te denken. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fedhi is nu in balbezit. Fedhi probeert naar een medespeler te passen. ibn Ziad probeert naar een medespeler te passen. Yebda rent richting de bal. Yebda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
الجزائر - S.s.safwa 0:1

43e minuut.
Yebda heeft problemen om de bal te vangen. Sadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yebda zijn tegenspeler op de grond. Yebda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الجزائر 68%, S.s.safwa 32%.
الجزائر - S.s.safwa 0:1

65e minuut.
Fedhi geeft de bal voor. Lazizi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Al-Nasser de bal. ibn Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. ibn Ziad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fanon is nu in balbezit. Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Kadir probeert naar een medespeler te passen. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mendil heeft problemen om de bal te vangen. ibn Ziad rent richting de bal. ibn Ziad speelt de bal door. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yebda met de inworp. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda probeert naar een medespeler te passen. Mendil is nu in balbezit. Mendil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الجزائر 59%, S.s.safwa 41%.
الجزائر - S.s.safwa 0:1