Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moulidai algiers S.s.safwa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Sadmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fehim komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Mendil heeft problemen om de bal te vangen. Khalef verovert de bal door een tackle van achteren. Khalef met een sublieme pass. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Saïb geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saïdoun de bal. Habbati onderschept slim de pass. Chouih verovert de bal door een tackle van achteren. Chouih schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moulidai algiers - S.s.safwa 1:0

20e minuut.
Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Kadir geeft de bal voor. Benyamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra onderschept slim de pass. Boudjedra draait met de bal, schiet en ... Aïssaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moulidai algiers - S.s.safwa 1:1

23e minuut.
Kazdarli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Benyamina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yebda speelt de bal door. Boudjedra rent richting de bal. Boudjedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Habbati is nu in balbezit. Chouih onderschept slim de pass. Chouih probeert naar een medespeler te passen. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Kebir trapt de bal weg. Chouih is nu in balbezit. Chouih schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Benyamina verovert de bal door een tackle van achteren. Benyamina geeft de bal voor. Klungelig pakt Saïdoun de bal. Chouih is nu in balbezit. Chouih schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 53%, S.s.safwa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moulidai algiers - S.s.safwa 1:1

50e minuut.
Al-Nasser met een snelle inworp. Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Habbati geeft een lange en hoge pass. Daar is Boudjedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boudjedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Al-Hassan met de inworp. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir speelt de bal door. Al-Hassan is nu in balbezit. Al-Hassan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 53%, S.s.safwa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moulidai algiers - S.s.safwa 1:1