Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 21:28
  • Competitiewedstrijd: Super D3.12 [del]
  • Stadion: ml Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
ml kouri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Sennaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Assami onderschept slim de pass. Assami met een sublieme pass. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Seghir rent richting de bal. Seghir met een sublieme pass. Laredj is nu in balbezit. Farhi rent richting de bal. Farhi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Benyamina kopt de bal weg. Sennaoui heeft problemen om de bal te vangen. Assami is nu in balbezit. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Benaouda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khiter met de inworp. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ml - kouri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ml 60%, kouri 40%.
ml - kouri 0:1

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Al-Hassan de bal onder controle te krijgen. Kehiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehiha passt de bal in één keer door. Dahar is nu in balbezit. Dahar draait met de bal, schiet en ... Aït Ali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ml - kouri 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ml 64%, kouri 36%.
ml - kouri 0:2
ml