Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvbhjvfg cvlvlvklcv uyièyuy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Kahla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belmellat met de inworp. Djoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoudi geeft de bal voor. Daoud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rouiched bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
gvbhjvfg cvlvlvklcv - uyièyuy 0:1

40e minuut.
Feraoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi onderschept slim de pass. Saïfi probeert naar een medespeler te passen. Agha is nu in balbezit. Agha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 58%, uyièyuy 42%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - uyièyuy 0:1

55e minuut.
Djoudi probeert naar een medespeler te passen. Saïfi is nu in balbezit. Ben Tifour probeert naar een medespeler te passen. Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larbes met een harde bal richting middenveld. Djoudi kopt de bal weg. Feraoun rent richting de bal. Feraoun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Feraoun rent richting de bal. Feraoun passt de bal met de wreef. Zerhouni is nu in balbezit. Agha onderschept slim de pass. Agha schiet op doel. Larbes bokst de bal weg.

72e minuut.
Abdelkebir rent richting de bal. Abdelkebir geeft een hoge lob. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Saïfi rent richting de bal. Saïfi passt de bal zonder na te denken. Agha is nu in balbezit. Agha draait met de bal, schiet en ... Belmellat probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aït Ouamar zal de hoekschop nemen. Larbes kopt de bal weg. Ben Tifour heeft problemen om de bal te vangen. Agha is nu in balbezit. Agha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi begaat een overtreding. Feraoun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Feraoun kan niet meer verder spelen. Agouazi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 54%, uyièyuy 46%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - uyièyuy 0:1