Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uyièyuy moulidai algiers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Omar passt de bal zonder na te denken. Djoudi is nu in balbezit. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoudi onderschept slim de pass. Djoudi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih passt de bal in één keer door. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun schiet op doel. Zerhouni probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
uyièyuy - moulidai algiers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uyièyuy 60%, moulidai algiers 40%.
uyièyuy - moulidai algiers 0:1

49e minuut.
El Djazaria met een sublieme pass. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih passt de bal in één keer door. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Saïdoun passt de bal in één keer door. Chouih probeert de bal met de borst te controleren. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih onderschept slim de pass. Chouih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kazdarli met een snelle inworp. Benyamina is nu in balbezit. Djoudi maakt een afschuwelijke overtreding. Djoudi krijgt een gele kaart. Benyamina raakt geblesseerd tijdens het duel. Benyamina met een snel genomen vrije trap. Larbes bokst de bal weg.

76e minuut.
Khadda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ben Tifour komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji probeert naar een medespeler te passen. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uyièyuy 41%, moulidai algiers 59%.
uyièyuy - moulidai algiers 0:1