Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kouri الجزائر
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Allam geeft de bal voor. Inworp. Khiter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahar rent richting de bal. Dahar geeft de bal voor. Guendouz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Laredj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ousserir de bal. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb schiet op doel. Guendouz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fanon met een snelle inworp. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Allam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Allam krijgt een gele kaart. Dahar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saïb legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kouri - الجزائر 1:0

28e minuut.
Ousserir passt de bal met de wreef. Daar is Zouba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zouba speelt de bal door. ibn Ziad rent richting de bal. ibn Ziad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kouri - الجزائر 1:1

36e minuut.
Fedhi rent richting de bal. Fedhi speelt de bal door. Hannachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb schiet op doel. Guendouz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 35%, الجزائر 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kouri - الجزائر 1:1

48e minuut.
Fedhi rent richting de bal. Dahar onderschept slim de pass. Dahar probeert naar een medespeler te passen. Saïb rent richting de bal. Saïb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 45%, الجزائر 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kouri - الجزائر 1:1