Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tourki ml
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ouyahia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kheddam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kouiret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouiret geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bakour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakour geeft een lange en hoge pass. Assami kopt de bal weg. Farhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tourki - ml 0:1

9e minuut.
Fekhar probeert naar een medespeler te passen. Kerkar rent richting de bal. Al-Hassan is nu in balbezit. Kerkar rent richting de bal. Kerkar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zerdab geeft een hoge lob. Farhi heeft problemen om de bal te vangen. Benmabrouk rent richting de bal. Farhi onderschept slim de pass. Farhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bennabi probeert de bal aan de voet te houden. Assami rent richting de bal. Assami passt de bal in één keer door. Farhi rent richting de bal. Farhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fekhar geeft de bal voor. Djaout speelt de bal door. Klungelig pakt Al-Hassan de bal. Benaouda is nu in balbezit. Benaouda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kouiret geeft de bal voor. Daar is Bakour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farhi is nu in balbezit. Farhi schiet op doel. Naima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tourki - ml 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tourki 55%, ml 45%.
tourki - ml 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Bouteflika de bal. Benaouda onderschept slim de pass. Benaouda passt de bal in één keer door. Kerkar rent richting de bal. Kerkar draait met de bal, schiet en ... Aït Ali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tourki - ml 1:2

64e minuut.
Benmabrouk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakour met de inworp. Assami is nu in balbezit. Assami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kerkar is nu in balbezit. Bennabi rent richting de bal. Bennabi geeft een lange en hoge pass. Nezzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezzar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aït Ali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benaouda maakt een snoekduik en kopt de bal. Aït Ali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benaouda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tourki - ml 2:2

68e minuut.
Kouiret is nu in balbezit. Kouiret speelt de bal door. Assami met een sublieme pass. Farhi rent richting de bal. Farhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Djaout bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaout passt de bal in één keer door. Al-Hassan heeft problemen om de bal te vangen. Benaouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaouda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kerkar rent richting de bal. Al-Hassan onderschept slim de pass. Al-Hassan passt de bal zonder na te denken. Farhi is nu in balbezit. Farhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zerdab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Assami rent richting de bal. Assami passt de bal met de wreef. Farhi rent richting de bal. Farhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tourki 53%, ml 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tourki - ml 2:2
ml