Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.safwa gvbhjvfg cvlvlvklcv
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Boudjedra de bal. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Boudjedra de bal. Boudjedra schiet op doel. Daoud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 1:0

3e minuut.
Mendil geeft de bal voor. Daar is Bencheikh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boudjedra onderschept slim de pass. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yebda geeft een lange en hoge pass. Kahla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahla geeft een hoge lob. Agha rent richting de bal. Agha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 1:1

19e minuut.
Mekehout geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kadir de bal onder controle te krijgen. Saïfi probeert naar een medespeler te passen. Agha is nu in balbezit. Agha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Boudjedra is nu in balbezit. Yebda is nu in balbezit. Boudjedra rent richting de bal. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 2:1

32e minuut.
Kahla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yebda met een snelle inworp. Yebda is nu in balbezit. Yebda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 3:1

33e minuut.
Yebda passt de bal in één keer door. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarour bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda verovert de bal door een tackle van achteren. Yebda met een sublieme pass. Paal! Daoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mekehout geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.safwa 43%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 57%.
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 4:1

54e minuut.
Mekloufi controleert de bal met de borst. Yebda rent richting de bal. Met opzet legt Zarour zijn tegenspeler op de grond. Zarour krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lalmas trapt de bal weg. Mekloufi kopt de bal weg. Habbati is nu in balbezit. Saïfi onderschept slim de pass. Saïfi geeft een lange en hoge pass. Kebir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Habbati probeert naar een medespeler te passen. Raho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Nasser. Al-Nasser krijgt een gele kaart. Raho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Raho kan niet meer verder spelen. Larbes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lalmas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi geeft een hoge lob. Agha rent richting de bal. Agha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.safwa 53%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 47%.
S.s.safwa - gvbhjvfg cvlvlvklcv 4:2