Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kouri moulidai algiers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Khalef rent richting de bal. Khalef passt de bal zonder na te denken. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Zouba probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kouri - moulidai algiers 0:1

5e minuut.
Bendebka trapt de bal weg van het doel. Dahar kopt de bal weg. Badji is nu in balbezit. Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Dahar de bal. Dahar met een sublieme pass. Kazdarli is nu in balbezit. Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kazdarli met een sublieme pass. Inworp. Seghir met een snelle inworp. Ould Zmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazdarli met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zouba verovert de bal door een tackle van achteren. Sennaoui rent richting de bal. Sennaoui passt de bal zonder na te denken. Seghir is nu in balbezit. Seghir geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sennaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouguèche onderschept slim de pass. Bouguèche geeft de bal voor. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun schiet op doel. El Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sadmi speelt de bal door. Chaouchi rent richting de bal. Saïdoun rent richting de bal. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. El Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Laredj probeert de bal aan de voet te houden. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saïdoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Chaouchi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
El Anka probeert naar een medespeler te passen. Khalef kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kehiha de bal onder controle te krijgen. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Sennaoui is nu in balbezit. Sennaoui geeft een hoge lob. Kadir rent richting de bal. Saïb onderschept slim de pass. Saïb draait met de bal, schiet en ... Aïssaoui bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 54%, moulidai algiers 46%.
kouri - moulidai algiers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 52%, moulidai algiers 48%.
kouri - moulidai algiers 0:1