Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tourki gvbhjvfg cvlvlvklcv
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Saïfi onderschept slim de pass. Saïfi probeert naar een medespeler te passen. Agha rent richting de bal. Agha haalt uit met een fantastische trap. Mekloufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tourki - gvbhjvfg cvlvlvklcv 0:1

25e minuut.
Cherrad is nu in balbezit. Benaouda is nu in balbezit. Benaouda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cherrad de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tourki - gvbhjvfg cvlvlvklcv 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tourki 52%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tourki - gvbhjvfg cvlvlvklcv 1:1

47e minuut.
Larbes rent richting de bal. Kerkar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larbes. Larbes krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ouichaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho onderschept slim de pass. Raho passt de bal in één keer door. Saïfi rent richting de bal. Saïfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Bennabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi passt de bal in één keer door. Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ouyahia geeft een lange en hoge pass. Kerkar heeft problemen om de bal te vangen. Kerkar met een sublieme pass. Benaouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaouda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tourki - gvbhjvfg cvlvlvklcv 2:1

79e minuut.
Ouyahia geeft een lange en hoge pass. Fekhar rent richting de bal. Zarour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zarour krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Benaouda verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkar passt de bal zonder na te denken. Benaouda is nu in balbezit. Benaouda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tourki 33%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 67%.
tourki - gvbhjvfg cvlvlvklcv 2:1