Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvbhjvfg cvlvlvklcv tourki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Agha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïfi rent richting de bal. Saïfi passt de bal zonder na te denken. Agha rent richting de bal. Agha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Aït Ouamar is nu in balbezit. Aït Ouamar passt de bal in één keer door. Saïfi rent richting de bal. Saïfi schiet op doel. Naima probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekehout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larbes heeft problemen om de bal te vangen. Kerkar onderschept slim de pass. Kerkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Djaout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi passt de bal met de wreef. Agha is nu in balbezit. Agha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Larbes kopt de bal weg. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi passt de bal zonder na te denken. Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gvbhjvfg cvlvlvklcv - tourki 1:0

41e minuut.
Agha passt de bal zonder na te denken. Bennabi rent richting de bal. Agha verovert de bal door een tackle van achteren. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi met een sublieme pass. Mekloufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ouichaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fekhar heeft problemen om de bal te vangen. Fekhar geeft een lange en hoge pass. Benaouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaouda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 56%, tourki 44%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - tourki 1:0

51e minuut.
Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekloufi onderschept slim de pass. Mekloufi probeert naar een medespeler te passen. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gvbhjvfg cvlvlvklcv - tourki 2:0

69e minuut.
Nezzar is nu in balbezit. Nezzar met een sublieme pass. Djaout probeert naar een medespeler te passen. Bencheikh speelt de bal door. Fekhar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Larbes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi geeft een hoge lob. Agha rent richting de bal. Agha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ouichaoui geeft een hoge lob. Inworp. Larbes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 45%, tourki 55%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - tourki 2:0