Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uyièyuy tourki
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Abdelkebir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkebir geeft een hoge lob. Benmabrouk controleert de bal met de borst. Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uyièyuy - tourki 1:0

11e minuut.
Fekhar geeft een lange en hoge pass. El Djazaria kopt de bal weg. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkar rent richting de bal. Kerkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uyièyuy - tourki 1:1

15e minuut.
Djoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Djoudi met een sublieme pass. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar haalt uit met een fantastische trap. Benmabrouk probeert de bal aan de voet te houden. Mekloufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Abdelkebir rent richting de bal. Nezzar onderschept slim de pass. Nezzar speelt de bal door. Benaouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaouda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Larbes trapt de bal weg van het doel. Djaout kopt de bal weg. Benaouda rent richting de bal. Benaouda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
uyièyuy - tourki 1:2

23e minuut.
Ouichaoui rent richting de bal. Ben Tifour onderschept slim de pass. Ben Tifour passt de bal zonder na te denken. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uyièyuy 57%, tourki 43%.
uyièyuy - tourki 1:2

48e minuut.
Benmabrouk onderschept slim de pass. Djoudi is nu in balbezit. Djoudi passt de bal zonder na te denken. Benaouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaouda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ouichaoui met de inworp. Djaout probeert de bal met de borst te controleren. Djaout met een sublieme pass. Benaouda is nu in balbezit. Benaouda draait met de bal, schiet en ... Larbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Omar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naima. Omar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Racim met een snel genomen vrije trap. Belmellat bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmellat geeft een lange en hoge pass. Omar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Racim rent richting de bal. Racim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naima de bal. Omar rent richting de bal. Omar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uyièyuy 64%, tourki 36%.
uyièyuy - tourki 1:2