Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.safwa kouri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Laredj passt de bal zonder na te denken. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar passt de bal zonder na te denken. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda passt de bal in één keer door. Bekrar rent richting de bal. Boudjedra onderschept slim de pass. Boudjedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb rent richting de bal. Saïb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.safwa - kouri 0:1

23e minuut.
Habbati rent richting de bal. Saïb is nu in balbezit. Saïb probeert naar een medespeler te passen. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Al-Nasser is nu in balbezit. Habbati is nu in balbezit. Dahar onderschept slim de pass. Saïb is nu in balbezit. Saïb draait met de bal, schiet en ... Kebir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Dahar probeert naar een medespeler te passen. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb haalt uit met een fantastische trap. Kebir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Dahar rent richting de bal. Dahar passt de bal met de wreef. Lazizi is nu in balbezit. Saïb is nu in balbezit. Saïb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.safwa 59%, kouri 41%.
S.s.safwa - kouri 0:1

51e minuut.
Yebda is nu in balbezit. Laredj verovert de bal door een tackle van achteren. Laredj met een sublieme pass. Saïb is nu in balbezit. Saïb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dahar onderschept slim de pass. Dahar speelt de bal door. Daar is Saïb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïb schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lalmas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Yebda speelt de bal door. Boudjedra is nu in balbezit. Zouba begaat een overtreding. Zouba krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Yebda onderschept slim de pass. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda passt de bal in één keer door. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra draait met de bal, schiet en ... El Anka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.s.safwa - kouri 1:1

88e minuut.
Lazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazizi geeft een hoge lob. Yebda kopt de bal weg. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar met een sublieme pass. Klungelig pakt Lalmas de bal. Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.safwa - kouri 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.safwa 43%, kouri 57%.
S.s.safwa - kouri 1:2