Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvbhjvfg cvlvlvklcv الجزائر
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar met een sublieme pass. Agha rent richting de bal. Agha haalt uit met een fantastische trap. Guendouz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gvbhjvfg cvlvlvklcv - الجزائر 1:0

15e minuut.
Fedhi is nu in balbezit. Agha verovert de bal door een tackle van achteren. Saïfi rent richting de bal. Saïfi schiet op doel. Guendouz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fedhi probeert naar een medespeler te passen. Raho rent richting de bal. Raho geeft een lange en hoge pass. Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha haalt uit met een fantastische trap. Guendouz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Raho met een sublieme pass. Saïfi rent richting de bal. Saïfi passt de bal zonder na te denken. Agha is nu in balbezit. Agha schiet op doel. Guendouz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 54%, الجزائر 46%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - الجزائر 1:0

63e minuut.
Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha haalt uit met een fantastische trap. Hannachi kopt de bal weg. Raho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 62%, الجزائر 38%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - الجزائر 1:0