Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الجزائر gvbhjvfg cvlvlvklcv
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
ibn Ziad passt de bal in één keer door. Bencheikh rent richting de bal. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap. Bencheikh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Aït Ouamar met een sublieme pass. Daar is Hannachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الجزائر - gvbhjvfg cvlvlvklcv 0:1

20e minuut.
Allam verovert de bal door een tackle van achteren. Allam passt de bal in één keer door. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi haalt uit met een fantastische trap. Guendouz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
الجزائر - gvbhjvfg cvlvlvklcv 0:2

29e minuut.
Maïza bereikt de bal nog maar net als eerste. Maïza passt de bal zonder na te denken. Daar is Sadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aït Ali is nu in balbezit. Bencheikh is nu in balbezit. Aït Ali verovert de bal door een tackle van achteren. ibn Ziad rent richting de bal. ibn Ziad schiet op doel. Daoud bokst de bal weg.

42e minuut.
Raho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Allam de bal onder controle te krijgen. Agha is nu in balbezit. Agha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mekloufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Raho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadmi krijgt een gele kaart. Raho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Raho kan niet meer verder spelen. Larbes komt het veld opgelopen. Mekloufi met een snel genomen vrije trap. Djoudi heeft problemen om de bal te vangen. Agha rent richting de bal. Agha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
الجزائر - gvbhjvfg cvlvlvklcv 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الجزائر 48%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 52%.
الجزائر - gvbhjvfg cvlvlvklcv 0:3

60e minuut.
Hannachi is nu in balbezit. Hannachi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aït Ouamar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saïfi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fanon geeft een hoge lob. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aït Ali. Cherrad moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cherrad kan niet meer verder spelen. Mekehout komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الجزائر 55%, gvbhjvfg cvlvlvklcv 45%.
الجزائر - gvbhjvfg cvlvlvklcv 0:3