Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ml الجزائر
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Kheddam bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belkacem speelt de bal door. ibn Ziad is nu in balbezit. ibn Ziad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ousserir passt de bal met de wreef. ibn Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. ibn Ziad passt de bal met de wreef. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fanon rent richting de bal. Fanon speelt de bal door. Drid rent richting de bal. Aït Ali onderschept slim de pass. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ml - الجزائر 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ml 68%, الجزائر 32%.
ml - الجزائر 0:1

57e minuut.
Benaouda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maïza met een snelle inworp. ibn Ziad is nu in balbezit. ibn Ziad geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kheddam is nu in balbezit. Belkacem verovert de bal door een tackle van achteren. Belkacem met een sublieme pass. Aït Ali is nu in balbezit. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Zerdab rent richting de bal. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid passt de bal zonder na te denken. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kheddam onderschept slim de pass. ibn Ziad onderschept slim de pass. ibn Ziad met een sublieme pass. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Al-Hassan kopt de bal weg. Fedhi is nu in balbezit. Zerdab schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fedhi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fedhi kan niet meer verder spelen. Sadmi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ml 64%, الجزائر 36%.
ml - الجزائر 0:1
ml