Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvbhjvfg cvlvlvklcv moulidai algiers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Larbes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouguèche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih geeft een lange en hoge pass. Daoud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saïdoun heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
gvbhjvfg cvlvlvklcv - moulidai algiers 0:1

28e minuut.
Kazdarli kopt de bal weg. Saïdoun kan de bal niet met de borst controleren. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Daoud speelt de bal door. Saïfi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boumedienne de bal onder controle te krijgen. Agha is nu in balbezit. Agha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aïssaoui probeert naar een medespeler te passen. Saïdoun kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Badji de bal onder controle te krijgen. Saïfi rent richting de bal. Saïfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 59%, moulidai algiers 41%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - moulidai algiers 0:1

70e minuut.
Mekloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekloufi geeft een lange en hoge pass. Khalef heeft problemen om de bal te vangen. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mekloufi speelt de bal door. Saïfi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boumedienne. Saïfi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saïfi kan niet meer verder spelen. Al-Hassan komt het veld opgelopen. Larbes met een snel genomen vrije trap. Aït Ouamar geeft de bal voor. Al-Hassan rent richting de bal. Al-Hassan schiet op doel. Agha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kazdarli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazdarli passt de bal in één keer door. Al-Hassan probeert de bal aan de voet te houden. Agha rent richting de bal. Agha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aïssaoui met een harde bal richting middenveld. Chouih kopt de bal weg. Klungelig pakt Bencheikh de bal. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Larbes is nu in balbezit. Chouih is nu in balbezit. Larbes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chouih moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chouih kan niet meer verder spelen. Chaouchi komt het veld opgelopen. Boumedienne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kahla de bal. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvbhjvfg cvlvlvklcv 45%, moulidai algiers 55%.
gvbhjvfg cvlvlvklcv - moulidai algiers 0:1