Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabi fc mouloud
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Alloula onderschept slim de pass. Yacine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yacine krijgt een gele kaart. Alloula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Natouri met een snel genomen vrije trap. Daar is Agoumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharroubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharroubi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salem geeft een lange en hoge pass. Maïza kopt de bal weg. Daar is Zeroual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloula rent richting de bal. Alloula geeft de bal voor. Thalie bokst de bal weg.

25e minuut.
Sissani verovert de bal door een tackle van achteren. Sissani geeft een hoge lob. Al-Hassan is nu in balbezit. Boudarène verovert de bal door een tackle van achteren. Boudarène haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabi 50%, fc mouloud 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabi - fc mouloud 0:0

50e minuut.
Khendu rent richting de bal. Mekehout verovert de bal door een tackle van achteren. Mekehout passt de bal met de wreef. Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zeroual geeft een lange en hoge pass. Bennabi kopt de bal weg. Daar is Khendu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekehout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Thalie trapt de bal weg. Daar is Khendu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloula rent richting de bal. Alloula haalt uit met een fantastische trap. Thalie bokst de bal weg.

88e minuut.
Hadj is nu in balbezit. Hadj met een sublieme pass. Besseghir is nu in balbezit. Besseghir haalt uit met een fantastische trap. Kaddache probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabi 59%, fc mouloud 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabi - fc mouloud 0:0