Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.K.B توتنهام (سيبرز)
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Bentifour geeft een hoge lob. Fahas kopt de bal weg. Ben Khalidi heeft problemen om de bal te vangen. Ben Khalidi haalt uit met een fantastische trap. Naima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.B - توتنهام (سيبرز) 0:1

20e minuut.
Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. Hassani met een sublieme pass. Daar is Kaddache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Khalidi is nu in balbezit. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bentifour probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hassani de bal. Mansouri rent richting de bal. Amri rent richting de bal. Amri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.B 59%, توتنهام (سيبرز) 41%.
C.S.K.B - توتنهام (سيبرز) 0:1

56e minuut.
Kehiha geeft een hoge lob. Inworp. Hassani met een snelle inworp. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bentifour is nu in balbezit. Bentifour geeft de bal voor. Zouba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.B 58%, توتنهام (سيبرز) 42%.
C.S.K.B - توتنهام (سيبرز) 0:1