Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
توتنهام (سيبرز) C.S.K.B
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Kerkar is nu in balbezit. Kerkar passt de bal in één keer door. Daar is Derouaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkar rent richting de bal. Kerkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. Bentifour rent richting de bal. Hassani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hassani krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daineche met de inworp. Hassani controleert de bal met de borst. Bentifour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bentifour krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daham is nu in balbezit. Daham passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ben Khalidi de bal. Ben Khalidi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ben Khalidi is nu in balbezit. Fanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
توتنهام (سيبرز) - C.S.K.B 1:0

38e minuut.
Daham is nu in balbezit. Daham geeft een lange en hoge pass. Daineche kopt de bal weg. Amri rent richting de bal. Amri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daham neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bentifour de bal. Ben Khalidi rent richting de bal. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
توتنهام (سيبرز) - C.S.K.B 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: توتنهام (سيبرز) 52%, C.S.K.B 48%.
توتنهام (سيبرز) - C.S.K.B 2:0

63e minuut.
Meriem rent richting de bal. Meriem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kheddam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerkar geeft een hoge lob. Paal! Ajebbar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ammour is nu in balbezit. Khellil onderschept slim de pass. Khellil speelt de bal door. Daar is Fanon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanon draait met de bal, schiet en ... Ajebbar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Khellil passt de bal met de wreef. Ben Khalidi rent richting de bal. Meriem is nu in balbezit. Ben Khalidi onderschept slim de pass. Ben Khalidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ajebbar met een harde bal richting middenveld. Kheddam heeft problemen om de bal te vangen. Bentifour probeert naar een medespeler te passen. Ben Khalidi is nu in balbezit. Ben Khalidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: توتنهام (سيبرز) 41%, C.S.K.B 59%.
توتنهام (سيبرز) - C.S.K.B 2:0