Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadi kamar mca
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Touil verovert de bal door een tackle van achteren. Touil speelt de bal door. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Zaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Touil speelt de bal door. Daar is Lebbihi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebbihi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadi kamar - mca 0:1

17e minuut.
Hassani probeert naar een medespeler te passen. Touil bereikt de bal nog maar net als eerste. Touil probeert naar een medespeler te passen. Lebbihi is nu in balbezit. Lebbihi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadi kamar - mca 0:2

26e minuut.
Madani passt de bal in één keer door. Boukarabila heeft problemen om de bal te vangen. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri haalt uit met een fantastische trap. Boukarabila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belkheir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Boukarabila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amri rent richting de bal. Hilmi met een sublieme pass. Zaoui rent richting de bal. Zaoui geeft een hoge lob. Belkheir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. Hassani speelt de bal door. Bellabes rent richting de bal. Bellabes geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadi kamar 62%, mca 38%.
nadi kamar - mca 0:2

63e minuut.
Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Madani verovert de bal door een tackle van achteren. Madani probeert naar een medespeler te passen. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Boukarabila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mekehout met de inworp. Madani bereikt de bal nog maar net als eerste. Madani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerbah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Touil is nu in balbezit. Touil geeft de bal voor. El Harrachi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bellabes is nu in balbezit. Bellabes geeft de bal voor. Massi heeft problemen om de bal te vangen. Lebbihi is nu in balbezit. Lebbihi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Touil speelt de bal door. Hassani probeert naar een medespeler te passen. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi schiet op doel. El Harrachi probeert de bal aan de voet te houden. Salimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadi kamar 66%, mca 34%.
nadi kamar - mca 0:2
mca