Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mca chbab blouzdad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaoui met een snelle inworp. Hassani is nu in balbezit. Nezzar onderschept slim de pass. Nezzar draait met de bal, schiet en ... Belkheir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Djermouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni geeft een hoge lob. Boukarabila is nu in balbezit. Aïn onderschept slim de pass. Aïn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bellabes kopt de bal weg. Zafour heeft problemen om de bal te vangen. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi schiet op doel. Kourichi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mca - chbab blouzdad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca 61%, chbab blouzdad 39%.
mca - chbab blouzdad 1:0

48e minuut.
Bellabes geeft een hoge lob. Daar is Ouyahia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerbah maakt een afschuwelijke overtreding. Cerbah krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kourichi trapt de bal weg van het doel. Nezzar kopt de bal weg. Boukarabila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aïn rent richting de bal. Aïn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Hassani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni passt de bal in één keer door. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Hassani de bal. Nezzar rent richting de bal. Nezzar passt de bal in één keer door. Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn draait met de bal, schiet en ... Belkheir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mca 44%, chbab blouzdad 56%.
mca - chbab blouzdad 1:0
mca