Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
توتنهام (سيبرز) nadi kamar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Zouba rent richting de bal. Oussalah rent richting de bal. Oussalah passt de bal met de wreef. Ben Khalidi rent richting de bal. Ben Khalidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
توتنهام (سيبرز) - nadi kamar 1:0

23e minuut.
Khellil geeft de bal voor. Massi kopt de bal weg. Bouhired probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Khalidi is nu in balbezit. Ben Khalidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
توتنهام (سيبرز) - nadi kamar 2:0

29e minuut.
Oussalah speelt de bal door. Khellil is nu in balbezit. Madani verovert de bal door een tackle van achteren. Madani draait met de bal, schiet en ... Bezzaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
توتنهام (سيبرز) - nadi kamar 2:1

35e minuut.
Klungelig pakt Khellil de bal. Madani rent richting de bal. Madani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amri de bal. Amri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaoui met een sublieme pass. Kehiha rent richting de bal. Amri onderschept slim de pass. Amri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: توتنهام (سيبرز) 45%, nadi kamar 55%.
توتنهام (سيبرز) - nadi kamar 2:1

65e minuut.
Mekehout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madani rent richting de bal. Madani geeft de bal voor. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
توتنهام (سيبرز) - nadi kamar 2:2

69e minuut.
Madani rent richting de bal. Bentifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Madani verovert de bal door een tackle van achteren. Madani schiet op doel. Messaoud kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: توتنهام (سيبرز) 51%, nadi kamar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
توتنهام (سيبرز) - nadi kamar 2:2