Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chbab blouzdad توتنهام (سيبرز)
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bentifour is nu in balbezit. Nezzar verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar speelt de bal door. Aïn rent richting de bal. Aïn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ouyahia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kerkar met een snelle inworp. Zouba rent richting de bal. Zouba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni verovert de bal door een tackle van achteren. Djermouni passt de bal zonder na te denken. Ben Khalidi rent richting de bal. Ben Khalidi haalt uit met een fantastische trap. Kourichi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chbab blouzdad 40%, توتنهام (سيبرز) 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chbab blouzdad - توتنهام (سيبرز) 0:0

46e minuut.
Khellil probeert naar een medespeler te passen. Kerkar is nu in balbezit. Ouyahia maakt een afschuwelijke overtreding. Ouyahia krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Abdelkader passt de bal met de wreef. Nezzar rent richting de bal. Nezzar passt de bal zonder na te denken. Aïn is nu in balbezit. Aïn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chbab blouzdad - توتنهام (سيبرز) 1:0

79e minuut.
Djermouni geeft een lange en hoge pass. Kehiha heeft problemen om de bal te vangen. Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn draait met de bal, schiet en ... Bezzaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chbab blouzdad - توتنهام (سيبرز) 2:0

85e minuut.
Zazou rent richting de bal. Bentifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou begaat een overtreding. Zazou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chbab blouzdad 65%, توتنهام (سيبرز) 35%.
chbab blouzdad - توتنهام (سيبرز) 2:0