Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
توتنهام (سيبرز) chbab blouzdad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Kerkar probeert de bal aan de voet te houden. Zazou rent richting de bal. Kerkar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerkar krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zaoui geeft de bal voor. Daar is Aïn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kehiha onderschept slim de pass. Nezzar is nu in balbezit. Nezzar haalt uit met een fantastische trap. Bezzaz bokst de bal weg. Bezzaz met een sublieme pass. Zouba kopt de bal weg. El Hadi rent richting de bal. Ben Khalidi onderschept slim de pass. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
توتنهام (سيبرز) - chbab blouzdad 1:0

25e minuut.
Aïn heeft problemen om de bal te vangen. Aïn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt El Hadi de bal. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mekbel geeft een hoge lob. El Hadi heeft problemen om de bal te vangen. Abdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Khalidi schiet op doel. Kourichi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Abdelkader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zouba rent richting de bal. Abdelkader schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abdelkader krijgt een gele kaart. Zouba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zouba met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nezzar draait met de bal, schiet en ... Messaoud probeert de bal aan de voet te houden. Kehiha is nu in balbezit. Aïn verovert de bal door een tackle van achteren. Aïn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
توتنهام (سيبرز) - chbab blouzdad 1:1

40e minuut.
Khellil bereikt de bal nog maar net als eerste. Khellil passt de bal in één keer door. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
توتنهام (سيبرز) - chbab blouzdad 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: توتنهام (سيبرز) 38%, chbab blouzdad 62%.
توتنهام (سيبرز) - chbab blouzdad 2:1

59e minuut.
Abdelkader rent richting de bal. Abdelkader probeert naar een medespeler te passen. Messaoud rent richting de bal. Aïn rent richting de bal. Aïn haalt uit met een fantastische trap. Bezzaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nezzar is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekbel met een snelle inworp. Daar is Bentifour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nezzar onderschept slim de pass. Nezzar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daham geeft de bal voor. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia speelt de bal door. Aïn rent richting de bal. Aïn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abdelkader met een sublieme pass. Kerkar is nu in balbezit. Kerkar probeert naar een medespeler te passen. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nezzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezzar probeert naar een medespeler te passen. Kehiha heeft problemen om de bal te vangen. Aïn rent richting de bal. Aïn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: توتنهام (سيبرز) 64%, chbab blouzdad 36%.
توتنهام (سيبرز) - chbab blouzdad 2:1