Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chbab blouzdad Rabi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni verovert de bal door een tackle van achteren. Zeroual bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir rent richting de bal. Besseghir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Salem kan de bal niet met de borst controleren. Aïn rent richting de bal. Salem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salem krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Djermouni passt de bal in één keer door. Ben Bella rent richting de bal. Ben Bella met een sublieme pass. Aïn is nu in balbezit. Aïn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Djermouni verovert de bal door een tackle van achteren. Zaoui rent richting de bal. Zaoui passt de bal in één keer door. Aïn is nu in balbezit. Aïn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chbab blouzdad - Rabi 1:0

20e minuut.
Abdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mekehout. Abdelkader raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdelkader met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Aïn de bal. Aïn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ben Bella met een sublieme pass. Klungelig pakt Nezzar de bal. Nezzar geeft een lange en hoge pass. Aïn rent richting de bal. Aïn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Hassan met een snelle inworp. Yacine geeft de bal voor. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekehout haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chbab blouzdad 42%, Rabi 58%.
chbab blouzdad - Rabi 1:0

62e minuut.
Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aïn de bal onder controle te krijgen. Nezzar rent richting de bal. Nezzar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chbab blouzdad - Rabi 2:0

67e minuut.
Kourichi met een harde bal richting middenveld. Nezzar kopt de bal weg. Aksas controleert de bal met de borst. Aïn is nu in balbezit. Aïn draait met de bal, schiet en ... Thalie bokst de bal weg.

82e minuut.
Al-Hassan met de inworp. Yacine rent richting de bal. Yacine passt de bal in één keer door. Besseghir is nu in balbezit. Besseghir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chbab blouzdad 51%, Rabi 49%.
chbab blouzdad - Rabi 2:0