Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
es stif توتنهام (سيبرز)
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Bentifour speelt de bal door. Ben Khalidi is nu in balbezit. Khellil begaat een overtreding. Khellil krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rouane onderschept slim de pass. Rouane met een sublieme pass. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Messaoud de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bentifour passt de bal in één keer door. Chouia is nu in balbezit. Chouia probeert naar een medespeler te passen. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ... Bezzaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es stif 42%, توتنهام (سيبرز) 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
es stif - توتنهام (سيبرز) 0:0

47e minuut.
Rouane geeft een hoge lob. Daar is Harkouk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentifour probeert naar een medespeler te passen. Chouia rent richting de bal. Chouia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Bezzaz trapt de bal weg van het doel. Hamri kopt de bal weg. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hamri onderschept slim de pass. Dahleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkouk onderschept slim de pass. Zouba is nu in balbezit. Zouba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dahleb rent richting de bal. Bedrici verovert de bal door een tackle van achteren. Dahleb maakt een afschuwelijke overtreding. Dahleb krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mekbel geeft een hoge lob. Kerkar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kouiret. Kouiret krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Chouia de bal onder controle te krijgen. Ben Khalidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khellil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khellil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ben Khalidi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ben Khalidi kan niet meer verder spelen. Laredj komt het veld opgelopen. Hamri met een snel genomen vrije trap. Rouane rent richting de bal. Rouane geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Al-Halabi kopt de bal weg. Hamri is nu in balbezit. Zouba begaat een overtreding. Zouba krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ben Khalidi rent richting de bal. Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouba onderschept slim de pass. Zouba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es stif 42%, توتنهام (سيبرز) 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
es stif - توتنهام (سيبرز) 0:0