Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la colline oublié سيبلسيبلس
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Arrache rent richting de bal. Arrache passt de bal in één keer door. Badji kan de bal niet met de borst controleren. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hassani passt de bal in één keer door. Zaoui is nu in balbezit. Zaoui geeft de bal voor. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Younes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la colline oublié - سيبلسيبلس 1:0

20e minuut.
Arrache geeft een hoge lob. Mokhtar kopt de bal weg. Deghiche met een sublieme pass. Chaouchi probeert de bal aan de voet te houden. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la colline oublié - سيبلسيبلس 2:0

29e minuut.
Zeroual geeft de bal voor. Hamri kopt de bal weg. Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Chaouchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kerbouche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hamri de bal. Baghdad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Djebar geeft een hoge lob. Daar is Hamri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hassani krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hamri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Djebar met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dib de bal. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Younes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la colline oublié - سيبلسيبلس 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la colline oublié 25%, سيبلسيبلس 75%.
la colline oublié - سيبلسيبلس 3:0

63e minuut.
Laïfaoui is nu in balbezit. Hadj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laïfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj rent richting de bal. Hadj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la colline oublié - سيبلسيبلس 3:1

76e minuut.
Ennemri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennemri geeft de bal voor. Zaoui kopt de bal weg. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la colline oublié 57%, سيبلسيبلس 43%.
la colline oublié - سيبلسيبلس 3:1