Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLusHa la colline oublié
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Djebar is nu in balbezit. Benmostefa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Djebar raakt geblesseerd tijdens het duel. Djebar met een snel genomen vrije trap. Daar is Fanon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saadane is nu in balbezit. Chaouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Chaouchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Fanon de bal onder controle te krijgen. Chaouchi is nu in balbezit. Saadane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Benyamina bokst de bal weg.

11e minuut.
Ennemri geeft de bal voor. Kerbouche rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seghiri. Seghiri krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sénac geeft een hoge lob. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zitouni krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Fanon geeft de bal voor. Inworp. Kerbouche met de inworp. Mekloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekloufi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benyamina bokst de bal weg. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLusHa - la colline oublié 0:1

33e minuut.
Zitouni is nu in balbezit. Zitouni geeft een hoge lob. Chaouchi rent richting de bal. Mekloufi rent richting de bal. Mekloufi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLusHa 63%, la colline oublié 37%.
FLusHa - la colline oublié 0:1

72e minuut.
Deghiche geeft de bal voor. Zaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Djebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmostefa rent richting de bal. Benmostefa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLusHa 42%, la colline oublié 58%.
FLusHa - la colline oublié 0:1