Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
imad سيبلسيبلس
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Salem geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zeghdoud de bal. Mokhtar onderschept slim de pass. Mokhtar haalt uit met een fantastische trap. Oudahmane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
imad - سيبلسيبلس 0:1

14e minuut.
Farhi speelt de bal door. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan geeft een hoge lob. Meftah is nu in balbezit. Meftah speelt de bal door. Younes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Baghdad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belmellat. Baghdad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baghdad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laïfaoui is nu in balbezit. Hadj is nu in balbezit. Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
imad - سيبلسيبلس 0:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebbar met de inworp. Salem geeft een lange en hoge pass. Daar is Laïfaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Farhi rent richting de bal. Farhi probeert naar een medespeler te passen. Farhi is nu in balbezit. Farhi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: imad 53%, سيبلسيبلس 47%.
imad - سيبلسيبلس 0:2

50e minuut.
Al-Hassan geeft de bal voor. Dahmane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baghdad de bal onder controle te krijgen. Farhi rent richting de bal. Farhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zaïm bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ghafour verovert de bal door een tackle van achteren. El Ghafour speelt de bal door. Laïfaoui rent richting de bal. Laïfaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaïm de bal onder controle te krijgen. Hadj is nu in balbezit. Hadj passt de bal zonder na te denken. Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
imad - سيبلسيبلس 0:3

77e minuut.
Younes trapt de bal weg van het doel. Hassani rent richting de bal. Hassani met een sublieme pass. Hadj is nu in balbezit. Hadj passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: imad 58%, سيبلسيبلس 42%.
imad - سيبلسيبلس 0:3